27 ago 2011, 10:04

Обичай ме 

  Poesía » De amor
774 0 4

 

Погледни ме с любов,
с очи красиви
и с усмивка вълшебна,
докосни сърцето ми.
Не съм богат,
не съм и беден,
думите са излишни,
защото знам -
моето богатство си ти.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??