2 nov 2010, 21:59

Обичай ме по цигански 

  Poesía » De amor
594 0 7

Аз знам, 
че обичаш, когато вятър в косите ми пее,
когато гали лицето ми, като трева некосена,
светулки в очите ми с любов да посееш,
но не искай никога да остана до теб примирена!
Аз знам, 
че искаш да остана твоето цвете красиво,
да се сгуша в теб до камината тихо и есенно,
да те сгрея с усмивка и с дъх на вино пенливо.
Всъщност...
обичай ме по цигански - буйно и весело!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??