3 jul 2013, 22:57

Обичай ме такава 

  Poesía » De amor
662 0 2

Аз не съм мечтаната съпруга,

в живота си съм повече жена,

която нощем флиртува със морето

и се превръща във вълна.

Не съм и майката, която

да посреща с ласкава ръка,

аз със ветровете диви скитам,

пленявам ги и с тях летя.

Аз не съм ти дала пристан

на любов и топлина,

но в душата ми се раждат птици,

жадни за простор и свобода.

Не съм и любимата, която

да ти поднася с нежност любовта,

аз със огньове луди тичам,

целувам ги и с тях горя.

Но ти обичай ме такава,

непокорна, дива като луна

и нищо, че не съм мечтаната съпруга,

провокирай ме,

ще бъда влюбена жена.

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??