Обичал ли си някоя
така, че нощем да не спиш?
Въртиш се във леглото,
а тя в мислите ти скита…
Обичал ли си някоя
така, че секундите
до срещата ви да броиш
и да проклинаш времето,
което сякаш не отлита?
Обичал ли си някоя
така, че освен нея
твоите очи не виждат друга,
а щом пред тебе тя стои,
забравяш всяка дума…
---------------------------------------
Обичал ли си някога така жена, кажи,
или за тебе любовта е само дума?
© Мики Вълчанова Todos los derechos reservados