19.06.2016 г., 12:26 ч.

Обичал ли си ? 

  Поезия
587 0 3

Обичал ли си някоя 
така, че нощем да не спиш?
Въртиш се във леглото, 
а тя в мислите ти скита…
Обичал ли си някоя 
така, че секундите 
до срещата ви да броиш
и да проклинаш времето,
което сякаш не отлита?
Обичал ли си някоя
така, че освен нея 
твоите очи не виждат друга,
а щом пред тебе тя стои, 
забравяш всяка дума…
---------------------------------------
Обичал ли си някога така жена, кажи,
или за тебе любовта е само дума?

© Мики Вълчанова Всички права запазени

3 септември 2013 г. на Тони

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??