15 jul 2006, 22:46

Обичам 

  Poesía
1012 0 19
Обичам да те гледам във очите,
а ти да питаш: - Хей, защо така?
Обичам да те милвам по косите
от моята ръка да чувстваш топлина.

Обичам влюбено да шепна,
със думи да направя да летиш.
Обичам да те карам да мечтаеш
и в моят свят със мене да вървиш.

Обичам твоят глас да слушам,
дъхът ти като летен бриз ме гали.
Обичам те и чувствам любовта ти,
прекрасна, истинска, каквато сме мечтали.

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??