Jul 15, 2006, 10:46 PM

Обичам 

  Poetry
1008 0 19
Обичам да те гледам във очите,
а ти да питаш: - Хей, защо така?
Обичам да те милвам по косите
от моята ръка да чувстваш топлина.

Обичам влюбено да шепна,
със думи да направя да летиш.
Обичам да те карам да мечтаеш
и в моят свят със мене да вървиш.

Обичам твоят глас да слушам,
дъхът ти като летен бриз ме гали.
Обичам те и чувствам любовта ти,
прекрасна, истинска, каквато сме мечтали.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??