7 may 2007, 15:54

обичам ... 

  Poesía
616 0 1

Обичам звука на дъха ти.
Обичам докосването на мислите ти.
Обичам целувката на душата ти.
Обичам дъжда в очите ти.
Обичам вятъра от гласа ти.
Обичам страстта в косите ти.
Обичам пясъка в словата ти.
Обичам назидателната ти любов.
Обичам твоето измислено пространство.
Обичам твоята реална нереалност.
Обичам теб и сетивата ти.
Обичам начина, по който се усмихваш пред препятствие.
Обичам начина, по който отнемаш всичко отрицателно от мен.
Обичам звука на дъха ти!
Обичам нас!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??