25 oct 2015, 2:01

Обичам 

  Poesía » Otra
2502 1 11

 

 

Обичам сивото. И чернобели снимки.

Обичам стари филми. И кафе.

Прекланям се пред силните мъже

и пия бира само от бутилка.

 

Обичам гръмотевици и дъжд.

Намигам във окото на луната.

Не, не изпитвам страх от самотата.

Страхувам се от правилния мъж.

 

Обичам рано сутрин да се смея,

когато тишината в мен крещи.

Да ме опарят първите лъчи…

и в уличния шум да полудея.

 

Обичам вечерите от мастило.

Дори когато мъничко тъга

промъква се във мен, във мисълта…

Обичам миризмата на хартия.

 

И женската си кожа щом събличам,

когато в мен е тясно и боли.

(Защото има и такива дни…)

Проблясва светлината в мен. Обичам!!!

 

 

 

 

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??