6 sept 2013, 23:36

Обичам аз да разговарям 

  Poesía » Otra
290 0 0

Обичам аз да разговарям

Обичам с вятъра да разговарям,
щом вечерта ме посети,
тъй злото си аз  разтоварвам,
дорде съня ме укрепи...

 Тогава търся Самотата,
проточена със часове,
посочвам пътя на душата,
планувам свойте върхове!

Претеглям срещи и раздели,
и чуваните "да" и "не",
камилите ми где са спряли,
и правя изводи поне!

Усещам радост във душата,
тогава Музата е с мен!
С романтиката и с луната,
аз винаги съм откровен...
30.06.2013г. Драгойново

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??