22 dic 2020, 11:30

Обичам да те обичам 

  Poesía » De amor
756 1 0

Обичам да те обичам.
Безусловно, истински, със страст.
И дори да сричам
чуй го този глас.
Ако има го във този свят
мястото единствено за нас -
търся го и нощ и ден.
Е, не ще се предадем. 

 

Обичам те🌹❤️


 

© Ангел Попчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??