Синьо шалче и син дъждобран.
И очите преливат от синьо.
Някой пак ми гостува с дъжда.
Заваля... Мое време любимо.
Пеят капките. Кой ли сега
този дъжд без куриер ми изпрати?
Кой успя да ме види в нощта
и се влюби във мен, непознатата?
След дъжда ще изгрее дъга.
Как омайва ме билето лудо.
Миг вълшебен! Ще полетя
щом разтворя криле пеперудени.
© Юлия Барашка Todos los derechos reservados