Jun 13, 2013, 6:20 PM

Обичам дъжда 

  Poetry » Other
639 0 5

 

 

Синьо шалче и син дъждобран.

И очите преливат от синьо.

Някой пак ми гостува с дъжда.

Заваля... Мое време любимо.

 

Пеят капките. Кой ли сега

този  дъжд без куриер ми изпрати?

Кой успя да ме види в нощта

и се влюби във мен, непознатата?

 

След дъжда ще изгрее дъга.

Как омайва ме билето лудо.

Миг вълшебен! Ще полетя

щом разтворя криле пеперудени.

 

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??