8 mar 2008, 8:49

Обичам или не? 

  Poesía » De amor
787 0 2
Запознахме се като деца.
Преминахме през страсти и омраза,
но любовта ме мъчи и сега
като някаква зараза.

Минават месеци, години...
Сменят се лета и зими,
а чувствата объркани витаят
и номера ми те играят.

Защо не мога като от сън
да се събудя
и обичам или не
да престана да се чудя?

© Емилия Трайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??