6 feb 2008, 16:47

Обичам, когато... 

  Poesía
572 0 2

ОБИЧАМ, КОГАТО

ОБЛЕНИ В ПОЗЛАТА

НА ЕСЕННО СЛЪНЦЕ

ЛИСТЯТА  БЛЕСТЯТ...

 

ОБИЧАМ, КОГАТО

РАЗЦЪФНАТ ЦВЕТЯТА,

ОТ ТЯХ АРОМАТЪТ

ТИ СПИРА ДЪХА...

 

ОБИЧАМ, КОГАТО

ГИ ГЛЕДАМ ДЕЦАТА,

ИЗЦЯЛО В ИГРАТА

ОТ РАДОСТ КРЕЩЯТ...

 

ОБИЧАМ, КОГАТО

ДО МЕН Е ЖЕНАТА,

СЪС ОБИЧ В ДУШАТА

КРАСИВ Е СВЕТЪТ...

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??