31 may 2008, 15:50

Обичам те 

  Poesía » De amor
622 0 3
   

Обидих те, обиди ме...

Болката голяма е!

И любовта напуска ни...

Чувствата ми нежни - още има ги,

Ала стопяват се!

Май пътищата ни разделят се...

Трудно е, но нека се сближим -

Един на друг да си простим!

 

© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??