31.05.2008 г., 15:50 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
621 0 3
   

Обидих те, обиди ме...

Болката голяма е!

И любовта напуска ни...

Чувствата ми нежни - още има ги,

Ала стопяват се!

Май пътищата ни разделят се...

Трудно е, но нека се сближим -

Един на друг да си простим!

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??