13 ago 2008, 10:04

Обичам те... 

  Poesía
839 0 12
 

   Обичам те... Есенно...

   С мека пастелна тъга...

   С душа, прегоряла от страсти...

   С тиха нежност... С търпението на жена,

   която дълго, дълго е чакала

   сбъдването на любовта...

   Познала горчивата сладост

   и болките на зрелостта...

   Обичам те... Залезно...

   След пожарите на младостта...

   Тъжно красиви са закъснелите срещи...

   Като багрите на есента...

                

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??