Обичам те... Есенно...
С мека пастелна тъга...
С душа, прегоряла от страсти...
С тиха нежност... С търпението на жена,
която дълго, дълго е чакала
сбъдването на любовта...
Познала горчивата сладост
и болките на зрелостта...
Обичам те... Залезно...
След пожарите на младостта...
Тъжно красиви са закъснелите срещи...
Като багрите на есента...
© Нина Сименова Всички права запазени