Обичам те !
И знам, че любовта ми ще е свята,
с копнеж и зов, и болка непозната,
с желание за свят красив, дарен,
добре дошъл нечакан миг и подарен!
Обичам те!
Не мога вечно да го крия,
а любовта ми да е огнена стихия,
изпепеляваща душата и сърцето,
жарава пръсната в небитието...
Обичам те!
И ти се вричам пред Звездния олтар
до теб да съм, бъди ми Божи дар!
Защото обичта ми съкровена е, желана,
ти си мечта и блян, и хубав сън!...
Обичай ме и ти!
Да бъдем двама,
потънали в нощта във унес и без свян...
© Вероника Валери Todos los derechos reservados