Dec 16, 2007, 1:44 AM

Обичам те  

  Poetry » Love
1387 0 14
 

    Обичам те !

    И знам, че любовта ми ще е свята,

    с копнеж и зов, и болка непозната,

    с желание за свят красив, дарен,

    добре дошъл нечакан миг и подарен!

 

    Обичам те!

    Не мога вечно да го крия,

    а любовта ми да е огнена  стихия,

    изпепеляваща душата и сърцето,

    жарава пръсната в небитието...

 

    Обичам те!

    И ти се вричам  пред Звездния  олтар

    до теб да съм, бъди ми Божи дар!

    Защото обичта ми съкровена е, желана,

    ти си мечта и блян, и хубав сън!...

 

    Обичай ме и ти!

    Да бъдем  двама,

    потънали в нощта във унес и без свян...

 

   

© Вероника Валери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??