11 mar 2008, 14:21

Обичам те 

  Poesía » De amor
703 0 1

Разпръсвам се  - във космоса тъга,

във времето обичано

се разпадам - светещи

частици съм, разпръсвам се

измежду пръстите ти...

- като малките камъчета

пясък на плажа...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??