Mar 11, 2008, 2:21 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
706 0 1

Разпръсвам се  - във космоса тъга,

във времето обичано

се разпадам - светещи

частици съм, разпръсвам се

измежду пръстите ти...

- като малките камъчета

пясък на плажа...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??