13 jun 2008, 10:32

... Обичам те... 

  Poesía » De amor
1011 0 6

 

... Обичам те...

 

Обичам те и дръзка, и смирена,

със устните си жадни те обичам.

Обичам те, когато си до мене,

 когато си далече... те обичам!

 

Обичам те и плаха, и нахална.

Със пръстите си нежни те обичам.

Обичам те в болезнена реалност

и в сън сънуван... те обичам!

 

Обичам те и силна и сломена.

Със тялото си страстно те обичам.

Обичам те, от думи наранена,

дори не вярващ в мене... те обичам!

 

Обичам те щастлива и нещастна.

С душата си безумно те обичам.

Обичам те, когато ме обичаш.

Дори и да не ме обичаш... те обичам!

MariAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??