17 abr 2008, 11:31

Обичам те  

  Poesía
878 2 2

Обичах те и още те обичам,

и никога не ще те аз предам,

в живота си ще страдам неуморно,

ще те обичам винаги безспорно.

И колкото и да ме нараняваш,

завинаги в мен ти оставаш.

Върви напред, без да се обръщаш,

никога назад недей да се връщаш.

Не, няма да спра аз да те обичам,

но пред теб винаги ще го отричам,

дори да не искаш да го повярваш,

оставям те, за да не ме нараняваш.

© Красимира Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??