Apr 17, 2008, 11:31 AM

Обичам те  

  Poetry
877 2 2

Обичах те и още те обичам,

и никога не ще те аз предам,

в живота си ще страдам неуморно,

ще те обичам винаги безспорно.

И колкото и да ме нараняваш,

завинаги в мен ти оставаш.

Върви напред, без да се обръщаш,

никога назад недей да се връщаш.

Не, няма да спра аз да те обичам,

но пред теб винаги ще го отричам,

дори да не искаш да го повярваш,

оставям те, за да не ме нараняваш.

© Красимира Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??