29 mar 2008, 9:50

Обичам те 

  Poesía
907 0 4
Обичам те, когато си събудена,
когато ме очакваш те обичам,
естествено, когато си възбудена,
най-много те обичам,
                                      не отричам!

Обичам те, когато си загрижена,
с небрежен жест, когато обясняваш,
обичам те, когато си угрижена,
защото съм далеч и ти се притесняваш.

Обичам те, защото ми повярва и дойде при мен,
поиска да си тръгнеш рано, но се върна
и знаеш, че обичам и ще пазя този ден,
когато каза "да", усмихна се и ме прегърна.

© Ивайло Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??