6 ago 2009, 0:50

Обичам те 

  Poesía
767 0 2

Обичам те! Дори да си брутален.

Обичам те! Дори и да боли.

Обичам те! Това е.

Не може да се промени.

 

След времето с теб сияя.

Очите твои ме карат да летя.

Колкото и да е странно да призная:

Обичам те така!

 

Щом те видя, се усмихвам.

Щом си тръгнеш, продължавам да летя.

Енергията, която ми даряваш,

с друга няма как да я сравня.

 

Ще ми се да знаеш всичко.

Ще ми се да го мислеше и ти.

Обичам те въпреки всичко!

А останалото са просто мечти.

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??