29 abr 2010, 8:51

Обичам те... 

  Poesía » De amor
520 0 0

Луната е предизвикателно

възбуждаща...

Удивително студена и прекрасна.

Обичам да я гледам.

Обичам да си спомням...

Вървя по лунната пътека

и те настигам...

Небето се разтваря

и звездите ми шептят:

Обича  те...

Обичам  те...

И утрото настъпва...

 

 

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??