24 abr 2009, 21:30

Обичам те 

  Poesía » De amor
2092 0 1

Обичам те


Обичам те, когато идваш,

когато сядаш тихичко до мен.

Обичам те, когато си отиваш

и те търся ден след ден.

Обичам те, когато се усмихваш

и когато гледаш срамежливо.

Обичам те, когато те сънувам,

когато изгарям в твойта страст.

Обичам те, когато те прегръщам

и над тебе търся власт.

Обичам те, когато другите те мразят

и когато плачеш до зори.

Обичам те, когато ти се смееш

и когато мразиш ме дори...

© Елица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??