14 abr 2012, 20:50

Обичам те 

  Poesía » De amor
677 0 0

Колко величествено звучи
това "обичам те'', нали.
Но само влюбеното сърце
може да го изрече.
Обичам те! - ще каже то
на този, който го заслужи.
А този, който с лъжи си служи,
сърцето не ще заслужи.
С лъжа и измама сърце не се завладява.
Обичам те! - за да ти каже моето сърце,
с лъжи и измами не го залъгвай,
така само ще го нараниш
и никога не ще ти принадлежи.
Начин намери как да го завладееш ти,
за да е вечно твое.
И знай, че моето сърце
измяната не ще ти прости
и ще те заклейми.
Така че хубаво си помисли
какво ще сториш ти.
И ако сърцето ми нараниш, 
ще те изхвърля от живота свой
и не ще ти позволя 
до мен да се доближиш,
и обичам те от мен
не ще чуеш ти.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??