Обичам влажния блясък в очите ти,
когато гледаш моето лице,
мир обгръща душите ни,
любовта ни... две в едно сърце.
Обичам топлата ти прегръдка,
закрила и уют чувствам там,
дъхът ти - сладка глътка,
вечно твоя ще съм знам.
Тъгувам, когато си тъжен,
боля, когато те боли,
обичам те и ме обичаш...
Това е най-важното, нали?
Искам да ме искаш,
докато Слънцето искри,
винаги от мен ще имаш
любов малко повече от преди.
© Елeна Todos los derechos reservados