30 dic 2009, 11:23

Обичам те 

  Poesía » De amor
749 0 3

 

 

Колко хубаво звучи - Съпруга.

Няма по-прекрасно от - Съпруг.

Да няма като мене друга.

И да няма като тебе друг.

 

Толкова обичана, желана.

Толкова обичан и желан.

Не знам друго по-голямо

щастие. Наистина не знам.

 

Да имам твойто силно рамо.

Да имаш мойта нежна длан.

Когато ме погледнеш само,

да те чувствам тъй желан,

 

както аз чуствам се желана.

И тъй до побелите коси...

Подпрени на бастун, вместо рамо,

любовта ни още ще личи...

 

Посвещавам на всички, които през тази година са сключили брак.

© Иван Мишев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??