Колко хубаво звучи - Съпруга.
Няма по-прекрасно от - Съпруг.
Да няма като мене друга.
И да няма като тебе друг.
Толкова обичана, желана.
Толкова обичан и желан.
Не знам друго по-голямо
щастие. Наистина не знам.
Да имам твойто силно рамо.
Да имаш мойта нежна длан.
Когато ме погледнеш само,
да те чувствам тъй желан,
както аз чуствам се желана.
И тъй до побелите коси...
Подпрени на бастун, вместо рамо,
любовта ни още ще личи...
Посвещавам на всички, които през тази година са сключили брак.
© Иван Мишев Всички права запазени