29 dic 2012, 10:51

Обичам те 

  Poesía » De amor
562 1 0

Обичам твоите ръце, 

които нежно все ме галят. 

Обичам твоите очи, 

които с нежен пламък ме изгарят... 

Обичам сочните ти устни, 

които страстно ме целуват. 

Обичам аз и твоите прегръдки, 

които все ми дават сили, 

да мога вечно да повтарям, 

че винаги ще те обичам!!!

© Диана Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??