29.12.2012 г., 10:51 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
561 1 0

Обичам твоите ръце, 

които нежно все ме галят. 

Обичам твоите очи, 

които с нежен пламък ме изгарят... 

Обичам сочните ти устни, 

които страстно ме целуват. 

Обичам аз и твоите прегръдки, 

които все ми дават сили, 

да мога вечно да повтарям, 

че винаги ще те обичам!!!

© Диана Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??