16 abr 2011, 21:40

Обичам те! 

  Poesía » De amor
653 0 0

Обичам те в дъжда.

Обичам те в снега.

И когато слънцето изгрее,

сърцето ми до теб се смее.

Обичам те късно през нощта.

Обичам те в средата на деня.

И като слънцето бавно залязва,

и сутрин, когато се развиделява.

Обичам те така,

както никой на света!

Може понякога да не го казвам

и достатъчно да го показвам,

но винаги ще съм до теб!

И в най-горещия пек

ще те обичам и във лед!

Сълзите ми изтриваш със целувки.

Тъгата ми пропъждаш със милувки.

Как да не обичам теб

повече дори от мед?

Как да не искам да си тук,

като без теб е такъв студ!

 

 

Обичам теб!

Обичаш мен!

© Бф Ни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??