Обичам те - Това ти може би го знаеш
Сънувам те в безкрайното море на любовта
Обичам те - Надявам се и ти да ме желаеш
и не съм способна да ти причиня тъга
За лошите моменти нека да забравим
В един нов свят да заживеем
Болката в миналото да оставим
С нашата любов да се гордеем
Безкрайно искрена ще бъда обещавам
Дори и силно да ме заболи
Купища любов ще ти дарявам
Безпричинно ще си казваме прости
В огромен океан от искрена любов
ще живеем без да търсим бряг далечен
Обичам те - Това е моят послеслов
Ангел в дните ми ще бъдеш вечен
© Габриела Минчева Todos los derechos reservados