27.11.2014 г., 19:38 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
579 0 1

Обичам те  - Това ти може би го знаеш

Сънувам те в безкрайното море на любовта

Обичам те  - Надявам се и ти да ме желаеш

и не съм способна да ти причиня тъга

 

За лошите моменти нека да забравим

В един нов свят да заживеем

Болката в миналото да оставим

С нашата любов да се гордеем

 

Безкрайно искрена ще бъда обещавам

Дори и силно да ме заболи

Купища любов ще ти дарявам

Безпричинно ще си казваме прости

 

В огромен океан от искрена любов

ще живеем без да търсим бряг далечен

Обичам те  - Това е моят послеслов

Ангел в дните ми ще бъдеш вечен

© Габриела Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??