2 jul 2008, 11:39

Обичам те 

  Poesía » De amor
864 0 3

 

Обичам те! Несбъдната мечта.

Болезнено изстрадана.

Изстинал камък.

Черен и студен.

Аз искам да си винаги до мен.

Милувката ти с огън да получа.

 

Теб искам и за теб копнея!

Ела при мен!

 

21.09.2007 г.

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??