Jul 2, 2008, 11:39 AM

Обичам те 

  Poetry » Love
865 0 3

 

Обичам те! Несбъдната мечта.

Болезнено изстрадана.

Изстинал камък.

Черен и студен.

Аз искам да си винаги до мен.

Милувката ти с огън да получа.

 

Теб искам и за теб копнея!

Ела при мен!

 

21.09.2007 г.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??