5 jun 2018, 10:03

Обичам те 

  Poesía » De amor
287 0 0

Обичам те...

искам да извикам силно,
а гласът ми лее се на листа,
... и си с мен, и с теб съм,
очакване - нощта прелиства.
Бъдеще? Оттук е започнало,
какво ни очаква... не зная,
една голяма любов
през времето... преминава.
Вярвай в любовта ми,

в живота ми дойде
и ме направи цяла...

О, да, дълго те чаках,
една история във нас оживява.
Една история на вятърна мелница,
неизпята все още звучи,
"Ти си войник на късмета",
може би аз... може би ти!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??