25 ago 2006, 21:36

Обичам те 

  Poesía
1025 0 0
Не искам вече да бъда сама,
обичам те, ела при мен сега.
Ще те открия дори и да си на края на света.
Искам те, но теб те няма,
тук е само самотата,
налива безмилостно отрова в душата.
А сърцето ми едва тупти,
щом не вижда твоите очи.
Толкова много боли, боли,
в очите напират сълзи.
Обичам те, любов моя,
ще бъда завинаги твоя!

© Елена Панова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??