25 авг. 2006 г., 21:36

Обичам те 

  Поэзия
1027 0 0
Не искам вече да бъда сама,
обичам те, ела при мен сега.
Ще те открия дори и да си на края на света.
Искам те, но теб те няма,
тук е само самотата,
налива безмилостно отрова в душата.
А сърцето ми едва тупти,
щом не вижда твоите очи.
Толкова много боли, боли,
в очите напират сълзи.
Обичам те, любов моя,
ще бъда завинаги твоя!

© Елена Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??