30 nov 2008, 9:59

Обичам те без думи 

  Poesía
784 0 4

Написа стих за обичта безкрайна,

описа и моите мечти,

във тази нощ така омайна

запомних туй, що стори ти.

 

Накара ме да се усмихна,

доказа и таланта свой,

да ме караш да се чувствам силна

да подсетиш, че си мой.

 

И този ден разбрах, че ме обичаш,

доказа го не веднъж и два,

душата си пред мене разсъбличаш,

доказа милион пъти и това.

 

Без дъх оставяш ме, без думи,

силно вярвам във това,

че успявам да докажа любовта си

без много думи и клиширани слова.

 

 

 

© Алина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??