21 ago 2006, 0:28

Oбичам те до смърт... 

  Poesía
917 0 5
Свали черната лента от красивите си очи,
от мене няма какво да скриеш...
Погледни света и позволи им да блестят,
не от самота,а от тъмнината днес умираш...

Отвържи ръцете си от тези въжета,
те не могат да те спрат да ме обичаш...
Веднъж не ти е проработил късмета,
недей истината да отричаш...

Свали маската на самотен сваляч,
ти за греховете си сам понесе наказание...
Бях подвластна на своя инат...
Сбъдна се мойто предсказание...

Ела при мен,раните ти да промия
с каппчица от мойта чиста кръв...
Нека длан в дланта ти да обвия,
защото обичам те до смърт...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??