Обичам те...
и искам да остана...
Живота свой със теб да споделя.
Душите ни изстрадани са рана...
но вярвай...
наше право е това!
Макар и късно...
с теб да се открием...
и своята съдба да променим...
нов свят добър ...
за нас да преоткрием,
душите си
така ще изцелим.
За грешките си
стари да забравим,
безсмислено
така да се виним...
Тях в миналото свое да оставим...
Повярвай ми...
ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИМ!!!
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados