8.05.2011 г., 17:04 ч.

Обичам те... И искам да остана!!! 

  Поезия » Любовна
844 0 6

Обичам те...
и искам да остана...
Живота свой със теб да споделя.
Душите ни изстрадани са рана...
но вярвай...
наше право е това!

Макар и късно...
с теб да се открием...
и своята съдба да променим...
нов свят добър ...
за нас да преоткрием,
душите си
така ще изцелим.

За грешките си
стари да забравим,
безсмислено
така да се виним...
Тях в миналото свое да оставим...
Повярвай ми...
ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИМ!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??