5 nov 2009, 22:18

Обичам те, живот! 

  Poesía
856 0 3

Обичам те, живот,

макар да знам, че си един,

макар че си неуловим!

Макар да знам,

че утре може на гибел да ме запратиш...

Аз те обичам,

независимо от това,

че по пътя към ада ще ме изпратиш!

Предложи ми от плодовете на греха,

нека поне веднъж и аз изпитам страстта!

На болки и страдания ме подложи,

и накрая любовта ми предложи!

Нека поне веднъж за нещо да се боря,

нека се наложи даже ада да съборя!

Подари ми смелостта,

нека тя е с мен

в този сладък миг на лудостта!

Нека жестоко да се влюбя,

после всичко да загубя!

Нека изпитам всичко

прикрито, човешко,

нека съм жива,

не искам да съм нещо мъртвешко!

© Пенка Лесидренска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрав за оптимизма и готовността да се живее...
  • "...что само по себе и не ново...))))

    А иначе -
    "Ненавижу
    всякую мертвичину!
    Обожаю
    всяческую жизнь!" - Маяковски.

    Дори само за заглавието -

    Бъди!
  • Оптимистично и живо!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??