Обичам те! Не го ли разбираш?
Сърцето ми само за тебе тупти!
Хиляди други мога да имам,
но ти единствен смущаваш моите дни!
Обичам те! За какво да го крия?
И да опитвам, не мога това!
Не искам парите ти, а тебе самия!
И сърцето ми вярва в любовта!
Каква любов? Туй беше просто измама,
игра, в която ти нищо не губиш!
Забавление, малко бягство от реалността!
Но за мен не беше просто игра!
А ето, ти отново си с нея,
или може би друга е тя!
Ти можеш нещо, което аз не умея!
Загубих нещо - мойта душа!
© Сладурркатта Todos los derechos reservados